Que podo facer?
226344 materialEducativo
textoFiltroFichatipo de documento Historia da Arte - Secuencia didáctica
Sobre este recurso...
Estudi del sòl i la seua composició com un dels elements del paisatge, i reflexionar sobre l'esgotament i la contaminació d'aquest.
tipus de coneixement: declaratiu, procedimental
Coneixement previ: abans de treballar aquesta seqüència didàctica, els alumnes han d'entendre els conceptes de: contaminació, exhauriment de recursos, energia renovable o inesgotable. Seria interessant elaborar un gràfic de l'augment del preu del petroli en els últims anys per a explicar la necessitat de trobar altres fonts d'energia inesgotables. Seria interessant demanar als alumnes que comenten si coneixen o han vist algun femer o un altre lloc amenaçat per la contaminació i tractar d'analitzar les conseqüències d'aquesta.
Objectius didàctics: identificar els principals components del medi ambient de manera global, analitzar la conformació, les característiques i les interaccions d'aquests, i les actuacions que el danyen. Descobrir quins recursos naturals ens proporciona el nostre entorn, i valorar la importància d'un bon ús d'aquests. Analitzar algunes manifestacions de la intervenció humana en l'entorn, i assenyalar els acords i les mesures preses en l'àmbit internacional i nacional per a preservar i millorar el medi ambient. Valorar críticament les actituds dels governs de diferents països en resposta als problemes ambientals, i adoptar un comportament en la vida quotidiana en defensa per la recuperació de l'equilibri ecològic. Utilitzar les tecnologies de la informació i la comunicació per a obtenir informació i com a instrument per a aprendre.
La utilització d'aquests continguts és universal, gratuïta i oberta, sempre que es tracte d'un ús educatiu no comercial. Les accions, productes i utilitats derivades de la seua utilització no podran, en conseqüència, generar cap tipus de lucre. Així mateix, és obligada la referència a la font.
No requereix instal·lació
Plug-in Flash Player
Contido exclusivo para membros de
Mira un ejemplo de lo que te pierdes
Categorías:
Etiquetas:
Fecha publicación: 28.3.2015
Queres comentar? Rexístrate ou inicia sesión
Engadir a Didactalia Arrastra el botón a la barra de marcadores del navegador y comparte tus contenidos preferidos. Más info...
Comentar
0