¿Qué puedo hacer?

Semanticos

Recursos > Triacom Audiovisual

formatos disponibles
Ordenar por

Sigues flexible (Edu3.cat)

Per augmentar la flexibilitat del cos, l'espai "Posa't en forma" proposa una classe amb exercicis molt senzills. El programa també parla de la pràctic....Ver más.

Sigues flexible es un contenido educat ...

Salut cardiovascular (Edu3.cat)

La classe de gimnàstica d'aquesta edició de "Posa't en forma" està dedicada a enfortir el cor. A més, s'explica com funciona el sistema cardiovascular....Ver más.

Salut cardiovascular es un contenido e ...

En aquesta ocasió, "Posa't en forma" proposa millorar la forma física a través del ball. A més, el programa assisteix a una classe d'aeròbic cabaret....Ver más.

Relaxa't ballant es un contenido educati ...

Prevenció d'esquena (Edu3.cat)

Prevenir el mal d'esquena és l'objectiu d'aquesta edició del programa "Posa't en forma", que proposa una sèrie d'exercicis específics, a més de parlar....Ver más.

Prevenció d'esquena es un contenido ed ...

Prepara't per lluir (Edu3.cat)

L'objectiu de la classe de gimnàstica d'aquesta edició de "Posa't en forma" és tonificar tot el cos en general. El programa, a més, dedica un espai a ....Ver más.

Prepara't per lluir es un contenido ed ...

Posada a punt (Edu3.cat)

La classe de gimnàstica d'aquesta edició de "Posa't en forma" està dedicada a treballar la resistència cardiovascular, el to muscular i la flexibilita....Ver más.

Posada a punt es un contenido educativ ...

Posa't en forma proposa diversos exercicis de gimnàstica per enfortir la musculatura i tonificar el cos per ajudar a prevenir l'osteoporosi. El progra....Ver más.

Ossos forts es un contenido educativo ...

Posa't en forma ha preparat una classe de gimnàstica especial dedicada a les mares recents per recuperar la forma física....Ver más.

Mares recents es un contenido educativo de Edu3.cat, un portal de ra ...

Joc de malucs (Edu3.cat)

Els malucs són els protagonistes d'aquesta edició de "Posa't en forma", ja que els exercicis que s'hi fan van adreçats a enfortir-los. Els alumnes de ....Ver más.

Joc de malucs es un contenido educativ ...

Formes femenines (Edu3.cat)

Posa't en forma fa una classe de GAC (glutis, abdomen i cames) i també parla de les bondats de la marxa atlètica....Ver más.

Formes femenines es un contenido educativo de Edu3.cat: "Portal del Departam ...

¿Quieres acceder a más contenidos educativos?

Iniciar sesión Únete a una clase
x

Añadir a Didactalia Arrastra el botón a la barra de marcadores del navegador y comparte tus contenidos preferidos. Más info...

Ayuda del juego
Juegos de anatomía
Selecciona nivel educativo